INSTALAȚIE Fotovoltaică, 6KW, loc. Bârna, jud. Iași
Eficiență Eenrgetică

Știri & Proiecte

INSTALAȚIE Fotovoltaică, 6KW, loc. Bârna, jud. Iași

DOMENIU: Energie regenerabilă

CLIENT: SC Ludotei SRL

DESCRIERE PROIECT:

Din discuțiile purtate cu clientul și datele din teren furnizate de către acesta privin zona de montaj panouri, am propus și executat o instalație monofazata compusă din 16 PFV Canadian solar de 375w,respectiv 6 KW putere instalată panouri și invertor hibrid de 6 kw SUN 2000 6KTL L1.

Echipa de lucru: În realizarea acestui proiect au fost implicați 2 electricieni montatori panouri și cablaje împreună cu ing. coordonator care a executat partea electrică și PIF-ul instalației.

Echipamente folosite: Echipamentele folosite au fost compuse dinscări, funii, centuri de siguranță, căști, ținută de lucru și sculele electrice din dotare.

Durata lucrăriiLucrarea a durat 2 zile + ½ Pif și realizarea părții electrice și a fost finalizată la data de 15/12/2022.

Locatia lucrarii: localitatea Bârnova, sat Cercu, județul Iași

Obstacole intalnite: Acoperișul fiind foarte abrupt, vreme foarte rece, temperaturi sub 0 grade și zăpadă, s-a lucrat cu multă atenție și măsuri de siguranță sporite.

BENEFICII pentru CLIENT/ COMUNITATE: Reducerea costurilor la factura de energie electrică și contribuția clientului la îmbunătățirea calității mediului prin producerea de energie verde