Instalare stații de încărcare vehicule electrice
Eficiență Eenrgetică

Știri & Proiecte

Instalare stații de încărcare vehicule electrice

Stații de încărcare auto

DOMENIU: Eficiență energetică – stații de încărcare auto

CLIENT: ENEL X România SRL

DESCRIERE PROIECT:

“Achiziție servicii de proiectare, întocmire documentație obținere Autorizație Construire,  execuție branșamente, instalare stații de încărcare vehicule electrice”

Pentru evitarea poluării marilor centre urbane și nu în ultimul rând a mediului în general trecerea la automobilul electric este inevitabilă.

Mai devreme sau mai târziu vom renunta la automobilele cu motoarele termice și vom circulă doar cu automobile electrice.

În acest sens Adrem Invest, atât prin previziunile noastre cât și  coroborat cu pași importanți făcuți în piața occidentală considerăm iminentă realizarea infrastructurii care, să faciliteze trecerea de la automobilul poluant la automobilul verde.

Astfel, într-o perioada de un an de zile (mai precis din 02.12.2020) de la încredințarea contractului de proiectare și execuție am realizat la „cheie” 19 stații de alimentare dispersate pe 15 județe, iar încă 10 sunt deja în faza de proiectare urmând ca în cadrul aceluiași contract să primim noi comenzi.

Menționăm că beneficiarul final a fost foarte mulțumit de calitatea lucrărilor, iar din punct de vedere al utilizatorilor (clienții care folosesc stațiile) nu au existat sesizări.

Adrem Invest prin capacitatea de proiectare și execuție, precum și legătura comercială foarte bună cu furnizorii de echipamente și accesorii electrice de calitate poate să realizeze în funcție de cerința beneficiarului stații cu capacități diferite (7,5 KW, 22 Kw, 50 Kw, 60 KW, 150 KW).

Adrem Invest dispune de acoperire națională prin infrastructură iar prin experiența acumulată este abilitată să execute lucrări de montare stații electrice, indiferent de capacitatea acestora sau de amplasament.

Odată cu creșterea puterii timpii de așteptare pentru o încărcare completă se diminuează substanțial.

 

BENEFICII pentru CLIENT/ COMUNITATE:

Prin realizarea acestor obiective încurajăm trecerea de pe automobilele clasice cu motor termic către cele cu motor electric.

Realizându-se o infrastructură cu cât mai multe stații de încărcare o să dispară inconvenientul de a nu avea unde să alimentezi.

Cei care folosesc automobile electrice obțin atât reducerea costurilor de deplasare cât și reducerea in totalitate a poluării mediului.