Instalare panouri fotovoltaice Valea Lupului, Iași
Eficiență Eenrgetică

Știri & Proiecte

Instalare panouri fotovoltaice Valea Lupului, Iași

Energie Regenerabilă

Domeniu: Energie Regenerabilă – Fotovoltaice

Descriere Proiect:

Instalația a fost dimensionată în urmă îmbinării necesarului de energie electrică al clientului, buget , posibilitate de expunere acoperiș și ATR existent.

Astfel s-a propus clientului execuția unei instalații fotovoltaice trifazata cu 6 kw PI panouri și invertor de 10 kw urmând ca în momentul în care acesta dispune de fonduri suplimentare să mărească capacitatea de producere panouri pînă la 10 kw.

La execuția acestui proiect au fost implicați 2 electricieni sub directa coordonare a domnului ing . Anghelina Doru. Montajul panourilor și al cablajelor a durat două zile, iar partea electrică și Pif  a fost realizată de către acesta într-o zi.

S-au folosit echipamentele necesare privind NSM , centuri, scări, funii de siguranță, căști de protecție.

Panourile au fot tractate cu funii dotate cu carabine culisate pe scară și preluate de către montatori, aceștia fiind asigurați cu centuri de siguranță ancorate de structură panouri.

Durata Proiectului: 2 zile

Personal Alocat: 1 inginer coordonator, 2 electricieni

Echipament folosit: panouri fotovoltaice, invertor de 10KW

Locație: Valea Lupului, jud. Iași

Data finalizarii proiectului: 04.10.2022

Beneficii pentru client: Prin realizarea acestui proiect clientul devine independent energetic în procent de cca. 90%. În plus, contribuie la îmbunătățirea calității mediuluiprin producția și utilizarea de energie verde.