Instalare panouri fotovoltaice – 27 Kw, Moinești –  județul Bacău
Eficiență Eenrgetică

Știri & Proiecte

Instalare panouri fotovoltaice – 27 Kw, Moinești – județul Bacău

DOMENIU: Energie Verde/ Fotovoltaice/ Electric-Up

CLIENT: SC SILTUR SRL

DESCRIERE PROIECT: Proiectul de execuție a fost realizat în urma obținerii de finanțare Electric-Up de către client.

Instalația este compusă din 66 PFV JA Solar de 410w , distribuite în patru stringuri sau șiruri pe un invertor Huawei de 30 KW

Instalația funcționează astfel: pe timpul zilei energia produsă de către instalația fotovoltaică este cosumată de client sau/ și de stația auto de încărcare electrică iar surplusul, dacă este, va fi injectat în rețea.

Echipa de lucru: în realizarea acestui proiect au fost implicați 3 electricieni montatori panouri și cablaje împreună cu ing. coordonator care a executat partea electrică și PIF-ul instalației.

Durata lucrării: lucrarea a durat 4 zile + ½ zile pentru Pif  și a fost finalizată la data de 28/04/2023.

Condiții de lucru: acoperișul fiind foarte înalt si abrupt, s-a lucrat cu utilaj de ridicare, respectiv PRB și cu multă atenție și măsuri sporite de siguranță în muncă.

Locația lucrării: localitatea Moinești, jud. Bacău

BENEFICII pentru CLIENT/ COMUNITATE: Reducerea costurilor la factura de energie electrică și contribuția clientului la îmbunătățirea calității mediului prin producerea de energie verde, precum și posibilitatea posesorilor de mașini electrice din zonă să utilizeze stația auto de încărcare electrică.