Instalare panouri fotovoltaice – 10 Kw, Iași
Eficiență Eenrgetică

Știri & Proiecte

Instalare panouri fotovoltaice – 10 Kw, Iași

DOMENIU: Energie Verde/ Fotovoltaice

DESCRIERE PROIECT: Din discuțiile purtate cu clientul și din datele din teren furnizate de către acesta privind zona de montaj precum și necesarul de energie conform facturii prezentate, am propus si am executat o instalație trifazată compusă din 26 PFV JA SOLAR de 410W  respectiv 10.66 KW putere instalată panouri și invertor hibrid de 10 kw SUN 2000 10KTL M1 .

Echipa de lucru: în realizarea acestui proiect au fost implicați 2 electricieni montatori panouri și cablaje împreună cu ing. coordonator care a executat partea electrică și PIF-ul instalației.

Durata lucrării: lucrarea a durat 1 zi + ½ zi pentru Pif și pentru realizarea părții electrice și a fost finalizată la data de 27/05/2023.

Condiții de lucru: acoperișul fiind foarte abrupt și vreme cu umiditate s-a lucrat cu multă atenție și măsuri sporite de siguranță în muncă.

Locația lucrării: orașul Iași.  

BENEFICII pentru CLIENT/ COMUNITATE: Reducerea costurilor la factura de energie electrică și contribuția clientului la îmbunătățirea calității mediului prin producerea de energie verde.